Tarbiyaviy ishlar metodikasi Metodika O'quv qo'llanma - Dilnoza Babayeva (Toshkent, 2021)
Mazkur o'quv qo'llanma O'zbekiston dsavlat konservatoriyasining bakalaviryat kasbiy ta'lim yo'nalishlari uchun mo'ljallangan bo'lib unda uzluksiz musiqa ta'limi tizimining boshlang'ich va o'rta bo'g'inida ilg'or ta'lim tarbiya tarbiya tizimlari jarayonlari vositalari shakllari metodlarini qo'llash va tarbiyaviy ta'sir metodlari borasidagi materiallar qamrab olingan.
Keywords: Metodika