Ijrochilik san'ati tarixi musiqiy oliy ta'lim muassasalari uchun darslik musiqa tarixi - A.Tashmatova (Toshkent Musiqa, 2017)
Mazkur ''ijrochilik san'ati tarixi'' darsligi Cholg'u ijrochiligi(xalq cholg'ulari) ta'lim yo'nalishi talabalariga mo'ljallangan.
Keywords: 9