Musiqaning elementar nazariyasi o'quv qo'llanma .musiqa tarixi - Q.Rahimov (Toshkent Musiqa, 2007)
Mazkur o'quv qo'llanmada ''Musiqaning elementar nazariyasi'' kursi bo'yicha barcha asosiy tayanch tushunchalar va ularning izohlari keltirilgan.
Keywords: (NmUZIKA NAZARIQSIs