Damli va zarbli cholg'ularda chalishni o'rganish uslubiyoti o'quv qo'llanma.cholg'ushunoslik - Botir Matyoqubov (Toshkent Voris nashriyot, 2007)
Ushbu o'quv qo'llanma musiqa va san'at kollejlari akademik litseylarining damli va zarbli cholg'ulari mutaxasisligi o'quvchilari uchun mo'ljallangan.
Keywords: 9