Garmoniya darslik musiqa nazariyasi - Azimova O (Toshkent Abdulla Qodiriy nomidagi Xalq merosi nashriyoti, 2004)
Qo'lingizdagi, ilk marotaba o'zbek tilida yozilgan, o'ta murakkab musiqiy-nazariy fanlardan biri-garmoniya asoslariga doir darslik san'at kollejlari va musiqa litseylari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmUZIKA NAZARIQSIs