Axborot texnologiyalarida musiqani matematik modellashtirish (nota muxarrirlari) o'quv qo'llanma metodika - N.Umurov (Toshkent Musiqa, 2022)
Mazkur o'quv qo'llanmada axborot texnologiyalarida musiqani modellashtirish kursining nota muxarrirlari haqidagi ma'lumotlar yoritilgan.
Keywords: (NmETODIKAs