Xor dirijorligi mahorati o'quv qo'llanma - S,Kadirova (Toshkent Fan Ziyosi, 2022)
Ushbu o'quv qo'llanma O'zbekiston davlat konservatoriyasi ''Akademik xor dirijorligi'' magistratura mutaxasisligi talabalari uchun yozilgan.
Keywords: (NmETODIKAs