(NuZBEKSKAQ HOROWAQ LITERATURA(B.s (1960-1985) - (Nl(B.(Nh(B.(NdVUMAEWAs; (NbAHRITDINOWA n(B.(Na(B.s (NDRUGOJ AWTORs ((NtA[KENT s (NgAFUR gULOMs, 1987)
(Nu^EBNOE POSOBIE SODERVIT MATERIAL K KURSA sOWETSKAQ HOROWAQ LITERATURA I uZBEKSKAQ HOROWAQ LITERATURA(B.s
Keywords: (NmETODIKAs