(NfORTEPIANNAQ TETRADX @NOGO MUZYKANTA s (NwYPUSK (B1 (NDLQ (B1-2 (NGODA OBU^ENIQs ((NlENINGRADs (NmUZYKAs, 1988)
(NdWA WYPUSKA fORTEPIANNOJ TETRADY @NOGO MUZYKANTA PREDNAZNA^ENY DLQ ZANQTIJ NA FORTEPIANO W TE^ENIE PERWYH TREH LET OBU^ENIQ(B.s
Keywords: (NFORTEPIANOs