(NaLXBOM SOWETSKOJ DETSKOJ MUZYKY(B.(NDLQ FORTEPIANO(B.s (NtOM(BVIs ((NmOSKWA s (NsOWETSKIJ KOMPOZITORs, 1979)
(NwSE SOBRANIE PXES RAZME]ENO W ANTOLOGI^ESKOM PLANE PO AWTORAM S U^ETOM TRUDNOSTI PXES(B.s
Keywords: (NfORTEPIANOs