Pedagogik repurtuarni o'rganish Darslik (torli chog'ulari) - Baxromov. Kurbanov (Toshkent Konservatoriya, 2024)
Ushbu darslik Pedagogik repertuarni o'rganish fani bo'yicha O'zbekiston davlat konservatoriyasi 4- bosqich o'quvchilari uch mo'ljallangan
Keywords: (NmETODIKAs