Maqom solfedjiosi 1 qism o'quv qo'llanma - S.Matyakubova; M.Tojiboyev taqrizchi; H.Rahimov taqrizchi; Sh.Ibragimova taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2013)
Mazkur ''Maqom solfedjiosi'' o'quv qo'llanmasida maqomlardagi lad va ritmik xususiyatlar musiqiy misollar orqali p'rganiladi.
Keywords: solfedjio