Uvaysiyman (Yetti go'zal) Yakkanavoz cholg'ullar va xor akapella uchun kantata. Kantata - Oydin Abdullayeva (Toshkent Miron Art Desing, 2023)
Mazkur notalar to'plamiO'zbek milliy maqom san'atini yanada rivojlantirishga doir chora tadbirlar dasturi19-bandi ijrosini ta'minlash maqom yo'lida asarlar yaratilayotgan ijodkorlarning no'ta to'plamlarini nashir etish respublikamizdagi bolalar musiqa va san'at maktablari madaniyat va san'at maktablari madaniyat va san'at kollejlari va oliy o'quv yurtlariga tarqatish va talim jarayonida o'quv adabiyoti sifatida foydalanishlari uchun xizmat qiladi.
Keywords: Kantata