O'zbekiston taronalari. Sug'diyona o'zbek xalq cholg'ulari kamer okstri bisotidan. - F.Abdurahimova (Toshkent Turon -Iqbol nashr, 2005)
Taklif qilinayotgan to'plamda So'g'diyona orkestrininig konsert dasturlaridan ko'pincha o'rin olgan ,ular ijro etgan asarlar partituralari o'rin olgan.
Keywords: Partitura