Axborot xavfsizligi darslik - S.K.Ganiyev; M.M.Karimov; K.A.Tashev (Toshkent Fan va tewxnologiya, 2017)
''axborot xavsizligi uchun darslik'' tayanch oliy yurti Toshkent axborotn texnologiyalari unversitetining ''Axborot xavfsizligi'' kafedrasi professor o'qituvchilari tomonidan tayyorlangan.