Turkiy adabiyot durdonalari.Sobit Muqonov.Qalmaqom Abduqodirov. 75 jild - Ergash Abduvalitov (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.