Turkiy adabiyot durdonalari.Ozarbayjon zamonaviy nasri antologiyasi. 71 jild - Boboxon Muhammad Sharif (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.