Turkiy adabiyot durdonalari.Anvar Olimjon. 77 jild - Alimurod Tojiyev (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.