Turkiy adabiyot durdonalari Qirg'iz zamonaviy nasri antologiyasi 90 badiiy adabiyot - Zuhriddin Ismomiddinov to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti, 2022)
Ushbu kitob turkiy adabiyot durdonalari nomli ko'p to'mli kitobdir.