Turkiy adabiyot durdonalari. Mehmet O'nder,Xayriddin Ivgin,Dundar Alp. 42 jild - Shermurod Subhon to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.