Turkiy adabiyot durdonalari. Umar Sayfiddin .Sabohiddin Ali. 44 jild - Risolat Haydarova to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.