Turkiy adabiyot durdonalari.G'abit Musrepov.Abish Kekilboyev. 76 jild - Ergash Abduvalitov. to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.