Turkiy adabiyot durdonalari.Jo'shqin Daryolar. 73jild - Tursinali Ahmedov. to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.