Turkiy adabiyot durdonalari.Anar 68 jild - A.Tojiyev to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.