Turkiy adabiyot durdonalari.Sobir Rustamxonli.Ramiz Ravshan 69 jild - K.Bahriyev to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.