Turkiy adabiyot durdonalari.Qozoq zamonaviy sheriyati antologiyasi. 80 jild - Alimurod Tojiyev. to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti., 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.