Gaboy uchun O'zbekiston kompozitorlari asarlari O'quv uslubiy qo'llanma Gabboy - Nig'matov Ravshan (Toshkent musiqa, 2015)
Ushbu O'quv uslubiy qo'llanmadan gabboy mutaxassisligi ijrochilik va pedagogik amaliyot fanlarida maxsus adabiyot sifatida foydalanishlari mumkin.
Keywords: Gabboy