Damli cholg'ular ansamllari O'quv uslubiy qo'llanma Cholg'ulashtirish - Ravshan Nig'matov (Toshkent Nishon Noshir, 2013)
Ushbu o'quv uslubiy qo'llanma musiqa va san'at maktablari akademik litseylari uchun mo'ljallangan.
Keywords: Cholg'ushunoslik