Zamonaviy garmoniya. O'zbekiston kompozitorlari ijodiyotida faktura O'quv uslubiy qo'llanma - Gulnora Abdikayumova (Toshkent Musiqa, 2015)
Ushbu o'quv uslubiy qo'llanmada o'zbekiston kompozitorlarining fortepiano hamda orkestr uchun yozilgan asarlardagi fakturaning badiy salohiyati va o'ziga xos funksiyalarini nomoyon etishga qo'l urilgan bo'lib kompozitorlarning eng namunali asarlari tahlil etilgan.
Keywords: Musiqa nazariyasi