Zamonaviy garmoniya O'zbekiston kompozitorlari ijodiyotida akkordlar tarkibi O'quv qo'llanma - O.N.Azimova (Toshkent Musiqa, 2015)
|Ushbu o'quv qo'llanma o'zbekiston kompozitorlari ijodiyotida qo'llanilgan zamonaviy garmoniya namunalarga bag'ishlangan ilk murojaatdir.
Keywords: Musiqa nazariyasi