Turkiy adabiyot durdonalari.Qirg'iz zamonaviy she'riyati antologiyasu 89 matn badiiy adabiyot - Zuhriddin Isomiddinov to'plovchi (Toshkent O'zbekiston nashriyoti, 2022)
Ushbu turkiy adabiyot durdonalari kitobi ko'p to'mli kitobdir.