San'at asarlarining fizik-kimyoviy ekspertizasi.I qism o'quv qo'llanma matn - G.Orifjonova; K.Nishonova (Toshkent Cho'lpon nomidagi NMIU, 2018)
Mazkur o'quv qo'llanmada fizik -kimyoviy ekspertiza tushunchasi va uning mohiyati maqsad va vazifalari haqida batafsil to'xtalib o'tilgan.
Keywords: (NsAN_ATs