Muzeyshunoslik. O'quv qo'llanma. - Ch.X.Ganiyeva. (Toshkent Barkamol fayz media., 2018)
Mazkur o'quv qo'llanmada muzey ishi tarixi va nazariyasining genezisi va evolyutsiyasi antik va ellinizm davri kolleksionerlari gliptoteka pinokateka va o'ziga xos xususiyatlari bo'yicha mavzular reja asosida keltirib o'tilgan.
Keywords: San'at