Ekometrika 1 o'quv qo'llanma - G.Nasritdinov (Toshkent Iqtisodiyot-Moliya, 2008)
Mazkur o'quv qo'llanmada ''Ekometrika I'' kursi bo'lib statistika biznesni boshqarish iqtisodiyot mutaxasislari bo\yicha amaliy o'quv dasturi asosida yozilgan.
Keywords: ekomertika iqtisodiyot