Soz darsligi O'quv qo'llanma - Baxodir Mirfayozov (Toshkent G'ofur Gulom, 2006)
O'quv qo'llanma musiqa va san'at kollejlari akademik litsey o'quvchilari hamda ijrochilik san'ati ixlosmandlari uchun mo'ljallangan.
Keywords: Xalq cholg'ulari