Xor dirijorligining pedagogik asoslari. O'zDK talabalari uchun o'qu qo'llanma. - D.F.Matsinova (Toshkent Fan ziyosi., 2021)
Ushbu o'quv qo'llanma O'zbekiston davlat konservatoriyasi Xor dirijorligi kafedrasi talabalari uchun Davlat ta,lim standartlari asosida Xor dirijorligining pedagogik asoslari fanining o'quv rejasiga ko'ra tayyorlangan.
Keywords: Xor yo'nalishi talabalari uchun