An'anaviy o'zbek musiqa asoslari. Konservatoriya talabalari uchun. - Rustambek Abdullayev (Toshkent Musiqa, 2022)
UShbu darslik tarixan shakllangan an,anaviy o'zbek musiqasi asoslarini tashkil etgan folklor va mumtoz musiqa hamda ularning namunalarini umumiy ildizlariga mansub.
Keywords: musiqa tarixi