O'zbek musiqa tarixi.1 tom Darslik - Sh Ayxodjayeva; CH.Ergasheva . Ikkinchi muallif; A.Zokirov Uchinchi muallif (Toshkent Fan ziyosi, 2021)
O'zbek musiqa tarixining eng qadim zamonlaridan XX asrga qadar bo'lgan ulkan davrini o'zichiga oladi.
Keywords: Musiqa tarihi