Xonandalikdan dars berish uslubiyoti. Darslik - Galina Muxamedova (Toshkent Navro'z, 2020)
Ushbu darslikdan barcha vokal ijrochilari-talaba ,pedagog va professional xonandalar barcha qiziquvchilar ham foydalanishi mumkin.
Keywords: Metodika