Cholgu ijrochiliginio'qitish uslubiyoti. darslik - Abdufattox Abdugapparov (Toshkent Fan ziyosi, 2021)
Ushbu kitob musiqiy oliy o'quv yurtlarining An,anaviy ijrochilik ixtisosligi bakalavr bosqichi talabalaria Cholgu ijrochiligini o'qitish uslubiyoti fani uchun asosiy daslik sifatida mo'ljallangan.
Keywords: Metodika