(NiSTORIQ FORTEPIANNOGO ISKUSSTWA(B. (N^AS (BIIIs (NiSTORIQs - (Na(B. (Nd(B. (NaLEKSEEW(B.s ((NmOSKWAs (NmUZYKAs, 1982)
(N|TA IKNIGA(B- (NTRETXQ ZAKL@^ITELXNAQ ^ASTX U^EBNIKA DLQ STUDENTOW(B- (NPIANISTOW MUZYKALXNYH WUZOW PO KURSU ISTORII FORTEPIAEEOGOISKUSSTWA (B.s
Keywords: (NISTORIQs