(NgARMONIQs (NU^EBNIKs - (Nt(B. (Nm@LLERs ((NmOSKWAs (NmUZYKAs, 1981)
(NkNIGA IZWESTNOGO PEDAGOGA(B, (NPROFESSORA t(B. (Nm@LLERA PREDSTAWLQET SOBOJ WTOROE(B,(NNEZNA^ITELXNO DOPOLNENNOE IZDANIE U^EBNIKA GARMONII(B,(NWY[ED[EGO W (B1976 (NGODUs
Keywords: (NtEORIQ(B.s