(N|WOL@CIQ OPERNOGO TWORCESTWA mUSORGSKOGO(B.s (NmONOGRAFIQs - (Nr(B.(N{IRINQN(B.s ((NmOSKWAs (NmUZYKAs, 1973)
(Nw NA[I DNI TRUDNO NAZWATX KOMPOZITORA PRO[LOGO IZ PLEQDY RUSSKIH KLASSIKOW (B,(N^XE TWOR^ESTWO WYZYWALO BY STOLX VIWOJ(B,(NOSTRYJ INTERES NE TOLXKO SLU[ATELEJ (B,(NNO I MUZYKANTOW(B.s
Keywords: (NMONOGRAFIQs