Dirijorlik/ Partitura ustida ishlash. - Manzura Akmaljonova (Toshkent Musiqa, 2018)
Dirijorlik o'quv qo'llanmasi yangi avlod o'quv qo'llanmasi va o'quv adabiyotlariga qo'yilgan talablar asosida tayyorlangan mazkur o'quv qo'llanma Oliy talim muassasalari talabalari o'qituvchilari va sohaga qiziquvchi keng jamoatchilikka mo'ljallangan.
Keywords: Metodika