Aktyorlik mahorati. O'quv qo'llanma. - Gulshan Muxamedova; Rashid Usnatov Drugoy avtor (Toshkent Navro'z nashriyoti, 2020)
O'quv qo'llanmaning asosiy maqsadi -talabalarga aktyorlik mahorati hamda musiqiy ifodaviylikning boshlangich elementlarini egallashga yordam beradi.
Keywords: Metodika