Qo'shchinor. Ikki fortepiano uchun dotsent F.X.Ibragimov moslashtirgan. - To'lqin Qurbonov (Toshkent Musiqa, 2011)
Mazkur nota adabiyot san,at va madaniyat oliy talim muassasalari talabalari hamda akademik litsey va kollej o'quvchilari uchun Dirijorlik fani amaliy mashgulotlarida faydalanish uchun o'quv qo'llanma sifatida tacsiya eiladi.
Keywords: fortepiano