Cholgulagtirish bo;yicha amaliy namunalar va mashqlar. O'zbek xalq cholgulari. - A.Mansurov (Toshkent Musiqa, 2008)
Qo'llanma Cholgulashtirish fanidan dars berishni boshlanayotgan yosh mutaxassislarga ham dastlabki uslubiy yordam vazifasini bajarishi mumkin.
Keywords: 9