G'ijjak ijrochigida mahalliy uslublar. Oliy talim muassasalari uchun o'quv qo'llanma. G'ijjak - Nabijon Qjdirov; Yunusqori Yusupov (Toshkent Musiqa, 2016)
Mazkur o'quv qo'llanma milliy musiqa ijrochiligimizning zabardast vakili- Yunus qori Yusupovning ijro uslubini yoritishga bag'ishlangan.