An'anaviy cholg'u ijrochiligi. Rubob.o'quv qo'llanma. - Rifatilla Qosimov (Toshkent Musiqa, 2016)
O'quv qo'llanma an'anaviy ijrochilik mahoratini egallash uchun zarur bo'lgan milliy musiqa bezaklarning turlari ijro uslablari va sayqallarini o'zlashtirishga asoslangan.
Keywords: Xalq cholg'ulari