Musiqa. 4-sinf uchun darslik. - O.Ibrohimov (Toshkent G'afur G''ulom nomidagi nashriyot., 2011)
Qo'lingizdagi kitob sizlarni ana shunday manaviy go'zallik va boyliklardan bahramand etish istagida yozilgan.
Keywords: 9